Başkan Adayı Septioğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Şehit İlhanlar Caddesi esnafı ile buluştu. Septioğlu, destek istedi.

POLİTİKA 21.03.2024 17:00:00 0
Başkan Adayı Septioğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor Septioğlu ve beraberindekiler, Şehir İlhanlar Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflarla bir araya geldi.

Seçimler için destek isteyen Septioğlu, sorun ve talepleri de dinledi.

Başkan Adayı Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Artık şehir olarak aklıselim hareket etmemiz lazım. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de çok az belediye bu işi borçlanarak yapıyor. O da Elazığ Belediyesi.  Bu çalışmalar hibeyle yapılıyor. Bu basit bir rakam değil. Düşünün 100 milyon Euro dediğimiz 3.5 milyar TL yapar. Sen Belediyeyi 450 milyon TL borç ile devraldığın zaman Elazığ’ı ayağa kaldırmışsın. Ben bırakıyorum, ben bunu yapamam demişsin. Elazığ’a Elazığlıya vurulan bu tokadın açıklanması lazım. Bunu Elazığlıya açıklayın. Millet gerekeni bu seçimde yapacaktır. Artık yeter 22 senedir hayal âlemindeymişiz. Daha yeni gerçek belediyeciliği getireceklermiş. 22 senedir ne yapıyordunuz da şimdi gerçek belediyecilik diyorsunuz. Hepimizi bir tek lafızla bağlıyorlar. Geçen seçim neydi? Beka. Şimdi bu seçimde onu söyleyemezler. Bu kez gerçek belediyecilik diyorlar. Artık milletimizin uyanması lazım” diye konuştu.