Başkan Adayı Septioğlu: “Elazığ’ı Milli Görüş Belediyeciliği İle Buluşturacağız”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

POLİTİKA 20.03.2024 19:00:00 0
Başkan Adayı Septioğlu: “Elazığ’ı Milli Görüş Belediyeciliği İle Buluşturacağız”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Faruk Septioğlu bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum müdürü Kenan Tabar ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve beraberindeki heyet daha sonra esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Esnafları dinleyen Septioğlu, ülkenin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiğini ve esnafların ağır şartlar altında çalıştıklarını bildiklerini kaydetti.

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet ile birlikte Güneykent Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Vatandaş ziyaretlerinin ardından Güneykent Mahallesi’nde hizmet veren esnaflar ile bir araya gelen Faruk Septioğlu, Elazığ’ın sorunlarını çözmek için projelerinin hazır olduğunu ifade ederek yerel seçimler için destek istedi.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Septioğlu, “Hepiniz biliyorsunuz. Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla sizlerle buluşacağımız mitingimiz ‘belirtilen alanın miting alanı olmadığı’ gerekçesiyle engellendi. Bizler de adım adım bu şehri gezmeye, sizlerin gönlünde yerimizi almaya devam ediyoruz. Takdir hemşehrilerimizindir. Hemşehrilerimiz gereken cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Ve bizlerde sizlerden aldığımız güçle, Elazığ’ımızı ahlak temelleri üzerine inşa edilmiş milli görüş belediyeciliğiyle buluşturacağız.” İfadelerini kullandı.