Başkan Adayı Septioğlu: “Elazığ Türkiye’nin Kalbidir”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Septioğlu, “Elazığ Türkiye’nin kalbidir düzelmenin vesilesi olacak" dedi.

POLİTİKA 24.03.2024 18:00:00 0
Başkan Adayı Septioğlu: “Elazığ Türkiye’nin Kalbidir”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Partililerle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Seçim startının verildiği günden bugüne esnaf gezilerine devam eden Septioğlu, iftar öncesi Malatya Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Adayı Septioğlu şehrin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Septioğlu, “Elazığ Türkiye’nin Kalbidir düzelmenin vesilesi olacak yer inşallah Elazığ olacak” diye konuştu.

Başkan Adayı Septioğlu, “Maalesef şehrimizin sorunları karşımızda duruyor. Vatandaş dertli, sıkıntılı ve ama bu şehirde hala her şey çok iyiymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Bakınız şehrimizin giriş kapısı olan Malatya Caddesi’nde sabah ve akşam saatlerinde trafikte ciddi bir yoğunluk ve sıkıntı oluşuyor. Yıllardır hala bu soruna el atılmadı. Biz ne diyoruz buraya Yonca Kavşak yapacağız ve bu sorunu uzun yıllar unutacağız. Göreve gelir gelmez şehrimizin ulaşım noktasındaki sorunlarının çözümüne yönelik hazırladığımız Zübeyde Hanım Caddesinin trafik yoğunluğunu azaltacak alternatif yeni cadde başta olmak üzere yeni yol güzergahları, Sürsürü ve Cezaevi Kavşağı geçitlerine alt ve üst geçitler, Hazardağlı Kavşağı, Tofaş Kavşağı, Eski Sebze Hali Kavşağı ve Yeşilkent Kavşağı alt geçit, yonca tipi kavşak ve katlı kavşak düzenlemeleri, Batı İmar Yolu, yer altı ve yer üstü katlı otopark projelerimizle bu şehrin ulaşım problemlerine çözüm oluşturacağız.” Diye konuştu.