BAŞARILI İŞ İNSANI ÖMER ERTAN, “DAVA UĞRUNA GEÇMİŞ YILLAR VAR GERİDE”

Ertan: “Bugünlerde milliyetçilik bir sınavdan geçiyor. Büyük belirsizlikler bekliyor. Tam bu noktada Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici önderliğinde, Büyük Birlik Partisinin sesi daha da anlamlı hale geliyor.”

POLİTİKA 31.12.2022 18:10:00 0
BAŞARILI İŞ İNSANI ÖMER ERTAN,  “DAVA UĞRUNA GEÇMİŞ  YILLAR VAR GERİDE”

Başarılı İş İnsanı ve Siyasetçi Ömer Ertan: “Bugünlerde milliyetçilik bir sınavdan geçiyor. Büyük belirsizlikler bekliyor. Tam bu noktada Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici önderliğinde, Büyük Birlik Partisinin sesi daha da anlamlı hale geliyor.” dedi.

Başarılı İş İnsanı Ömer Ertan, “Yangını başladığında söndürmezsen önünü alamazsın. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in çağrısını duymadan çıktık sokaklara. Bu coğrafyada yaşamanın bedellerinden haberdarız, Elhamdülillah. Ne Amerika'nın, ne Rusya'nın tasallutuna boyun eğeriz. Büyük Birlik Partisi ne işe yararsınız diye küçük görmeye kalkmasınlar; biz çok işe yararız.” dedi.

Ömer Ertan yaptığı açıklamada, “Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanımız Mustafa Destici Bey’in güvene dayalı bir ilişkisi var. Çıktığım yolda asla yalnız kalmayacağımı biliyorum. Mustafa Destici dava arkadaşlığının mührüdür. Dürüst ve pragmatizmden uzaktır. Genel Başkanımız, Başkan olmasına rağmen baskıcı ve bencil anlayıştan uzak duran, kolektif bir arkadaşlık ağına ehemmiyet veren, ülke ve memleket menfaatlerini ön planda tutan bir anlayışa sahip. Bizde Genel Başkanımızın arkasındayız. Ben onu “delikanlı adam” tabir ediyorum. Sözünün eri, doğru konuşan, emanete hıyanet etmeyen bir adam. Bu zaten Müslüman Türk'ün şiarıdır. Müslümanlıkla münafıklık arasındaki fark da budur zaten.Dava uğruna geçmiş yıllar var geride… BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici önderliğinde çok güzel günler gelecek. Çünkü, sevdamız Türkiye” dedi.