Bakan Yardımcısı Aktaş, Emniyet Ve Jandarma Ekiplerini Ziyaret Etti

Elazığlı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ile birlikte karakolları gezerek, emniyet güçlerinin polis haftalarını ve bayramlarını kutladı.

GÜNDEM 9.04.2024 19:00:00 0
Bakan Yardımcısı Aktaş, Emniyet Ve Jandarma Ekiplerini Ziyaret Etti

Elazığ’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Emniyet Müdürü Adnan Karayel ile birlikte bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.

Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Aktaş ve beraberindeki heyet, polislerin 10 Nisan Polis Haftasını ve Ramazan Bayramlarını kutlayarak, bir süre sohbet etti.

Çocukların için kurulan Trafik Eğitim Parkı ziyaret eden Aktaş, ardından Elazığ Valisi Doç. Dr. Toraman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ile birlikte Hankendi Jandarma Karakolu ile Yol Kontrol Uygulama Noktasına geçti.

Jandarma ekipleri ile de bir araya gelen Bakan Yardımcısı Aktaş, görevi başında olan jandarma ekiplerinin bayramlarını kutlarken bilgi aldı.

Ramazan Bayramında trafik kazaları sonucu meydana gelebilecek can kaybı ve yaralanmaların önüne geçebilmek için yoğun mesai harcayan ekiplere teşekkür eden Bakan Yardımcısı Aktaş, Bayram tedbirleri kapsamında yapılan yol kontrol denetimlerine katılarak vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi.