“AMATÖRLER TÜRK SPORUNUN KALBİDİR"

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, yayınladığı mesajda "YILIN SPOR EN'LERİ" ödül törenine katılım sağlayanlara teşekkür etti.

SPOR 14.10.2022 14:14:00 0
“AMATÖRLER TÜRK SPORUNUN KALBİDİR

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, yazılı bir basın bildirisi yayınlayarak "YILIN SPOR EN'LERİ" ödül törenine katılan il protokolüne ve davetlilere teşekkür etti. 
Mustafa Gür teşekkür mesajında şu ifadelere yerverdi; 

* BÜYÜK BİR KATILIM VE COŞKU İLE KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ. 

“Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz tarafından düzenlenen "YILIN SPOR EN'LERİ" ödül programını büyük bir katılım ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Her yıl 03-09 Ekim tarihlerinde Türkiye geneli Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonumuz tarafından ortaklaşa kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında geçtiğimiz yıl içerisinde çeşitli branşlarda Türkiye’de, Avrupa’da ve Dünya’da derece yapan sporcularımıza, takımlarımıza, İl Temsilcilerimize ve alınan bu başarıları kamuoyu ile paylaşan değerli basın mensuplarımıza emeklerinin bir karşılığı olarak "YILIN SPOR EN'LERİ" ödül programı düzenledik.”

İL PROTOKOLÜNE TEŞEKKÜR

Bu önemli ve bir o kadar da anlamlı gecemize teşrif eden Elazığ Valisi Sn. Dr. Ömer Toraman’a, Elazığ Belediye Başkanı Sn. Şahin Şerifoğulları’na, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Fahrettin Göktaş’a, İl Genel Meclisi Başkanı Sn. İbrahim Şerbet’e, AK Parti İl Başkanı Sn. Şerafettin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sn. Mehmet Yılmaz’a, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Kenan Peker’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Dr. Murat Okubay’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Abdulsamet Eren’e, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Ali Sait Çeçen’e, EBUAŞ Genel Müdürü Sn. Nazım Göktekin’e, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sn. Aleattin Özdemir’e, Elazığspor Kulübü Başkanı Sn. Serkan Çayır’a,  Olimpiyat 3. sü Boksör Doç Dr. Sn. Yakup Kılıç’a, Elazığ Basın Medya Cemiyeti Başkanı Sn. Nafiz Koca’ya, Elazığ Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sn. Ahmet Toprak’a, TSYD Elazığ Temsilcisi Sn. Coşkun Kamaç’a, Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Sn. Av. Rüstem Kadri Septioğlu’na, TFF İl Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Av. Erkan Mahmat’a, TFF İl Temsilcisi Sn. Bahaddin Erbasan’a, TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sn. Ercan Gür’e, İl Hakem Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sn. İnanç Özgen’e, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Sn. M. Sami Türkmen’e, Değerli Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma, İl Temsilcilerimize, Antrenörlerimize, Sporcularımıza Programımızı Canlı olarak yayınlayan Kanal 23 ve Kanal Fırat’a, Basınımızın çok kıymetli mensuplarına şahsım ve yönetim kurulumuz adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum…”