Akın: "Gençlerimizin Gelecek Kurması İçin İstihdama Yönelik Projeler Yürüteceğiz"

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. Akın, gençlerin gelecek kurması için istihdama yönelik projeler üreteceklerini söyledi.

POLİTİKA 5.03.2024 18:00:00 0
Akın:

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için Saadet Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Akın, bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte Çaydaçıra, Cumhuriyet ve Zafran Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, yaptığı esnaf ziyaretlerinde Elazığ'ın kalkınması ve işsizlik sorununa yönelik hazırladığı projeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Elazığ'daki işsizlik ve geçim sıkıntısını sorununa çözüm üretecek projeleri hayata geçireceğini ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın: "Hepinizin evinde ya torunu, yiğeni, kardeşi veya bizzat kendiniz Elazığ'da İŞKUR'a kayıtlı 30 bin gencimiz işsiz. Biz bu gençlerimize yönelik yatırımlar inşallah iş alanı açacağız, ve gençlerimizin aile ve yuva kurup bir geleceğe sahip olmasını sağlayacağız. Sizlerin üzerindeki geçim sıkıntısını kaldırmak için bir takım yatırımlarımız olacak. Bunlar nedir diye soracak olursak? Halk ekmek fabrikasını kuracağız. Her mahallenin büyüklüğüne göre en az birer, ikişer ve üçer halk ekmek büfeleri kurulacak. Temel gıda olan ekmeğe ucuz bir şekilde erişebileceksiniz" dedi.