AKÇAKİRAZ İŞ BAŞINDA

Akçakiraz Belediyesi alt yapı, yol yapımı ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDEM 9.06.2021 21:37:00 0
AKÇAKİRAZ İŞ BAŞINDA

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “Akçakiraz Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz, Akçakiraz’ın dört bir yanında yer altı, asfalt serimi ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. 28 ayda tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında toplamda 180 kilometrelik yolda yer altı çalışması yapıldı ve asfalt çalışması yapılacak.” dedi.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın talimatı ile 28 ayda tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında toplamda 180 kilometrelik yolda yer altı çalışması yapıldı ve asfalt çalışması yapılacak.

Vatandaşların uzun yıllardır yapılmasını beklediği Akçakiraz Beldesindeki  yollara Akçakiraz Belediyesi müdahale etti. Çalışmalarını tamamladı. Akçakiraz güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım hedefine kavuştu.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bismillahirrahmanirrahim dedik. 28 ay önce yeraltı çalışmalarına başladık. Skala sistemini Akçakiraz Beldemize yapmaya çalıştık. Kısıtlı imkanlarımız, kaynaklarımız, bütçelerimiz ile büyükşehirlerin bile yapamadığını biz yapmaya çalıştık, yaptık ve bitirdik. Biz Belediye başkan adayı gibi konuşmuyoruz, cümleler kurmuyoruz. Yer altının tamamını yeniledik.158 Km yüzde 20 artışı ile birlikte yaklaşık 180 Km yer altının tamamını yeniledik. Doğalgaz hatlarını döşedik. Yüksek gerilim hatlarını yerin altına aldık. Akçakirazı kanalizasyon ile tanıştırdık. 180 KM su abone hatlarını bitirdik, abone bağlantılarını da bir iki ay içerisinde bitirerek Akçakiraz’ın tamamına dokunmaya çalışacağız. Abone bağlantıları biten bütün yollarımızı da büyütüp güzelleştireceğiz. Sezon sonuna kadar azmimiz, heyecanımız eksilmeden parklarla, yollarla Akçakiraz’ı güzelleştireceğiz. Yıldızı parlayan, modernleşen bir belde haline getireceğiz. Bizi bekleyen kahrımızı çeken bütün Akçakiraz halkımıza teşekkür ederim. Bize inandılar, güvendiler beş yıllık yetki verdiler. İnşallah biz kendilerine karşı mahcup olmayacağız. Rabbim bizi mahcup etmesin.” dedi.