Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, “Herkes bugünü yâdı cemil edecek”

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, “İnşallah Elazığ sadece musikisi ile ilgili değil sanatı ile ilgili değil en önemlisi tatlısı, yemekleri ve gastronomisi ile bölgeye damgasını vuracak buna inanıyorum.” dedi.

POLİTİKA 21.11.2021 21:40:00 0
Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya,  “Herkes bugünü yâdı cemil edecek”

AGAFED üyesi Elazığ Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Harun Seyran tarafından “Elazığ Lezzet Şöleni Projesi”nin tanıtımı Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı İlkay Gök Koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Amaç Harput Türk mutfak kültürü dünyaya tanıtmak.
Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, “Değerli dostlar ben bu gün aç geldim yemeklerin hepsi harikulade görülüyor. Tat on numara sunum on numara inşallah gelen arkadaşların tümü de aç geldi tok karnına çıkacaklar. Herkes bugünü yâdı cemil edecek. İlerde herkes bu günü ailelerine, torunlarına anlattıkları çok özel bir günümüz. Elazığ Valiliğine, Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm derneğine ve tüm paydaşlara üstün gayretlerinden ben Elazığ adına hepsine teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Elazığ sadece musikisi ile ilgili değil sanatı ile ilgili değil en önemlisi tatlısı, yemekleri ve gastronomisi ile bölgeye damgasını vuracak buna inanıyorum. Bu nedenle Elazığ Gastro Elazığ Lezzet Şöleni 2021’i çok önemsiyorum.
Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Harun Seyran’a ve Mehtap Özer Seyran’a bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.