AK Parti MKYK üyesi Özen ve Kadın Kolları Başkanı Tüver’den Ayışığı’na ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Hülya Özdağ Özen, Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve üyeleri Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran’a nezaket ziyaretinde bulundular.

POLİTİKA 24.05.2023 12:10:00 0
AK Parti MKYK üyesi Özen ve Kadın  Kolları Başkanı Tüver’den Ayışığı’na ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Hülya Özdağ Özen, Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve üyeleri Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran’ı ziyaret etti.

Ak Kadınları En Aktif Çalışan Partilerden Bir Tanesi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran,” AK Parti’nin başarısındaki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Elazığ’da Ak Parti Kadın kolları üstün gayretiyle destek vermiş üst sıralara çıkarmıştır. Ak Parti Mecliste Kadınlara Milletvekili olarak yer veren partilerin başında geliyor. Umarım bir daha ki dönem kadın milletvekili sayısı ile erkek milletvekili sayısı eşitlenir. Kadınlarımızın yaptığı bütün çalışmalarda Ayışığı Gazetesi olarak her zaman yanınızdayız. Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. “dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Hülya Özdağ Özen, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bilhassa kadınlarımıza ve gençlerimize hayallerini hayata geçirebilecekleri bir Türkiye bırakmakta kararlı. Bizde bütün gücümüzle bunun için çalışıyoruz. Sizin gibi başarılı iş kadınlarımız ile gurur duyuyoruz. Başarılar diliyorum” dedi.

Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde kadınların her alanda ilerleme kaydettiğini söyleyerek: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan döneminde kadınımız istihdam alanında, üretim alanında, eğitim alanında, siyaset ile sosyal alanda ciddi anlamda ilerlemeler kaydetti. Sizin gibi iş kadınlarımızın ve emekçi kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Hülya Özdağ Özen ise çalışmalarında Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran’a başarılar diledi.