AK Parti Milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı Ayışığı Gazetesinin Gazeteciler Gününü Kutladı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Basın Müdürü Serhat Demiral Ayışığı Gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

GÜNDEM 11.01.2024 10:00:00 0
AK Parti Milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı Ayışığı Gazetesinin Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, AK Parti Elazığ Milletvekilli Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Basın Müdürü Serhat Demiral Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, Ayışığı Gazetesi yazarı  Harun Seyran ve çalışanları ile bir araya geldi.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Basın Müdürü Serhat Demiral ve beraberindekiler ziyarette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş ve Sayın Ejder Açıkkapı ile birlikte, Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Mehtap Özer Seyran’ı ziyaret ettik.  Çalışmalarında başarılar diliyorum. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.”dedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekilli Ejder Açıkkapı, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Elazığ'ımızın kıymetli gazetelerinden Ayışığı gazetesini ziyaret ettik. Sayın Mehtap Özer Seyran ve onun nezdinde Ayışığı gazetesi ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler münasebetiyle; Elazığ Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Sn. Şahin Şerifoğulları ve Milletvekilimiz Sn. Ejder Açıkkapı ile beraber Ayışığı Gazetesi’ni ziyaret ettik. İmtiyaz Sahibi Sn. Mehtap Özer Seyran’a ve Ayışığı Gazetesi ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.