Ak Parti İl Başkanlığı’nın Geleneksel Teşkilat Pikniği Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın düzenlediği Geleneksel Teşkilat Pikniği, Sivrice ilçesinde yapıldı. Teşkilat pikniğinde 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin önemi vurgulandı.

POLİTİKA 9.07.2023 18:00:00 0
Ak Parti İl Başkanlığı’nın Geleneksel Teşkilat Pikniği Yapıldı

Ak parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım döneminde düzenlenen geleneksel teşkilat pikniğinin 3’üncüsü Sivrice İlçesinde yapıldı.

Pikniğe, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti 27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İlçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ve aileleri katıldı.

TAŞ: “YEREL SEÇİMLERE TEŞKİLATLAR OLARAK HAZIRIZ”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Taş, geleneksel olarak düzenlenen teşkilat pikniğinin 2 temel amacı olduğunu söyledi. Taş, “Birincisi yoğun ve yorucu geçen seçimlerde fedakarca çalışan teşkilatlarımıza teşekkür etmek, ikincisi en az 2023 seçimleri kadar önemli olan 2024 yerel seçimlerine teşkilatlar olarak hazır olduğumuzun işaretini bugün buradan vermektir” dedi.

YILDIRIM: “2023 SEÇİMLERİNDE TÜRKİYE YÜZYILI’NIN VİZYON PROJESİNİN BAŞLATTIK”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 2023 seçimlerinde elde edilen başarıyla Türkiye yüzyılı vizyon projesinin başlatılacağı ruhsatın alındığını kaydetti. Yıldırım, “Biz sadece 2023 seçimlerinde 21 yıllık kazanımlarımızı korumadık, asırlık hizmet anlayışımızın devamını sağlayan yeni rol haritamızın diğer bir ifadeyse Türkiye Yüzyılı’nın vizyon projesinin başlamasının ruhsatını da aldık ve başlattık. Hem de o kadar çabuk başlattık ki yarın değil hemen şimdi diyerek başlattık” dedi.

YILDIRIM: “YEREL SEÇİMLERE GİDERKEN YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAK DURUMUNDAYIZ”

2024 yılında yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Yıldırım, yerel seçimlerde yeni bir başarı hikayesi yazacaklarını söyledi. Yıldırım, “Nasip olursa şimdi yerel seçimlere giderken yeni bir başarı hikayesi yazmak durumundayız. Bu yeni başarı hikayesinde de her birimize çok iş düşüyor lütfen hassasiyetle bu süreci gece gündüz demeden şimdiye kadar olduğu gibi gece gündüz demeden birlikte çalışarak birbirimizi onure ederek. Birimize bir şey verildiğinde ya da iltifat edildiğinde hayır bunu bana diyorsunuz ama benim yanı başımdaki kardeşim benden çok daha değerli diyelim onu onure edelim, böylelikle biz birbirimizi yücelteceğiz, böylelikle biz kardeşlik hukukunu koruyacağız” dedi.

YILDIRIM: “31 MART SEÇİMLERİNE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Yıldırım, Ekim Ayı’nın ilk haftasında Ak Parti’nin olağanüstü büyük kongresinin yapılacağını ve sonrasında yerel seçim startının verileceğini belirtti. Yıldırım, teşkilatlara da seslenerek: “yerel seçimlerde rehavete kapılmayalım” çağrısında bulundu. Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız değiştirdi olağanüstüye dönüştürdü ve bu olağanüstü ile Ekimin ilk haftasında olağanüstü kongremizi yapacağız bizlerde nasip olursa oradaki yerimizi alacağız. Orada yeniden MKYK ve MYK şekillenecek. Hemen arkasından yerel seçimlerin startı verilecek. 31 Mart’ta sizlerle bu büyük ailemle birlikte dava arkadaşlarımla birlikte 31 Mart seçimlerine gece gündüz çalışarak büyük bir başarıyla kazanamadığımız belde, ilçe ve illeri de kanarak yolumuza devam edeceğiz. Bir şeyi de söylemeden geçmek istemiyorum, samimiyetle de söylüyorum yerel seçimler genel seçimlerimizden daha zor olarak. Sakın ha sakın rehavete kapılmayalım” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “TEK DERDİMİZ BU ŞEHİR VE BU ŞEHRİN AZİZ İNSANLARI”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, göreve geldikleri günden bugüne kadar belediyecilik alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, Elazığ’ı, Elazığlılarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini söyledi. Şerifoğulları, “Makamlar, mevkiler, rütbeler gelip geçicidir asıl paye milletimizin, hemşehrilerimizin gönlünde edindiğimiz makamlardır, aslolan şehrimizin geleceğine bırakmış olduğumuz izdir. Allah’a hamdolsun bizler görev süremiz boyunca hemşehrilerimizle güzel bir gönül birlikteliğini kurduk. Kimilerinin kardeşi olduk, kimilerinin evladı olduk, kimilerine de ağabey olduk. Tek derdimiz bu şehir ve bu şehrin aziz insanları. Bu aziz insanlara daha müreffeh daha gelişmiş bir şehir bırakabilmek için bizim oturma, dinlenme, bahanelerin arkasına sığınma şansımız yoktur” ifadelerini kullandı. 

ŞERİFOĞULLARI: “11 ANA BAŞLIKTAKİ 100 PROJEMİZİN YÜZDE 90’INI TAMAMLADIK”

Elazığ’da meydana gelen 2020 depremi ve sonrasında yaşanan pandemiye rağmen, bahanelerin arkasına sığınmadıklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, 11 ana başlıktaki 100 projenin % 90’nın tamamlandığını kaydetti. Şerifoğulları, “Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan yüreğimizi ortaya koyarak hemşehrilerimize vaat etmiş olduğumuz, söz verdiğimiz 11 ana başlıktaki 100 projemizin yüzde 90’ını tamamladık ve taahhüt etmeden de şehrin lokasyonlarında hemşehrilerimizin bize sunmuş olduğu sorunları çözüme kavuşturmak için ekstradan projeler gerçekleştirdik. Kanal 23 Yaklaşık 40 yıl önce şehrin içme suyu kanalizasyon ve yağmurlama hatları yapılmıştı artık bu alt yapı büyüyen şehrimizi maalesef kaldırmıyordu bizler seçim öncesi seçim taahhütlerimizde bizim siyasi geleceğimize de sebep olsa Allah’ın izniyle bu alt yapı sorununu çözeceğiz dedik ve hamdolsun bugün 3 etap olan ihalemizi gerçekleştirmiş olup projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ak Parti 5. sıra milletvekili adayı Hasan Murat Öz, seçim sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti.

BALIK: “BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİN START VERDİK”

Ak parti 27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2024 yerel seçimlerine vurgu yaptı. Balık, “2001 yılında AK Parti kurulduğu günden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız her seçimde yüzünün akıyla çıktı her seçimi kazandı balkonda aslanlar gibi milletine seslendi, konuşmasını yaptı ama ertesi gün yeniden Bismillah dedi, durmak yok yola devam dedi. Bizde seçim sabahı yine Cumhurbaşkanımız önderliğinde durmak yok yola devam diyerek yeniden Bismillah dedik ve Allah’ın izniyle milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla birlikte belediye seçimleri için start verdik” şeklinde konuştu. 

NAZIRLI: “YEREL SEÇİMLERDE KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP’yi eleştirerek, yerel seçimlerde teşkilatlarla birlikte kapı kapı gezeceklerini söyledi. Nazırlı, “Geçtiğimiz gün bir tweetlerini gördüm bir başarı hikayesi yazmışlar. Efendim oylarını 2018’den getirmişler şuradan şuraya. Yahu siz daha bu ilde 2 tane milletvekili çıkaramamışken ve geçmiş kendi genel başkanlarınızı eleştirirken neyin başarısından bahsediyorsunuz. Peki bu arkadaşa bir Allah’ın kulu soruyor mu seçim oldu sen neredesin? Gören var mı?. İki sefer; bir sefer davet ettik programa katıldı bir de dün Kanal 23 televizyon programında gördüm kayıp aranıyor diye ilan asacağım Gazi Caddesi’ne gören varsa söylesin bize. Şahin Başkanım emin ol önümüzdeki seçimlerde de bu teşkilat senin yanında olacak seni yalnız bırakmayacak. Karış karış adımlayacağız mı yerel seçimlere kadar? söz mü?” dedi.

KELEŞ: “YEREL SEÇİMLERİ BÜYÜK BİR BAŞARIYLA TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANCIM TAMDIR”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yerel seçimlere dört elle sarılarak, başarıyla sonuçlandıracaklarını kaydetti. Keleş, “Yerel seçimler gerçekten çok önemli. Yerel seçimlere de genel seçimlerde gösterdiğimiz gayretin çok daha üstün bir gayretle dört elle sarılmalıyız bunun içinde hep beraber birlik beraberlik içerisinde yerel seçimleri de hem il bazında hem ilçe bazında hem belde bazında büyük bir başarıyla da tamamlayacağımıza inancım tamdır” dedi.

KELEŞ: “ULUOVA SULAMA PROJESİ 9. AY CİVARINDA TAMAMLANIYOR”

Uluova Sulama projesinin de Eylül ayında ihaleye çıkılacağını belirten Keleş, sağlık alanında yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Keleş, “Kuzova’yı bayramdan önce suyla buluşturduk Uluova Sulama Projesi için çok ciddi mesafeler kat ettik ve 9. Ay civarında şuanda projesi tamamlanıyor ve pompa istasyonun ihalesini gerçekleştireceğiz ve inşallah belki bize nasip olur olmaz bilmiyorum ama bu proje Elazığ’ın kronik sorunu olan bu sorunu da çözüm noktasına getirmek için şuanda yüzde 16’larda olan bu oranı çok daha üst noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Perşembe günü hekim atamaları yapıldı Allah razı olsun Sağlık Bakanı’mız bizim isteğimiz olan bütün hekimleri hem ilçe bazında hem de il bazında bu şehre gönderdi. Şuanda şunu çok açık yüreklilikle söylüyorum Elazığ’ımız da hekim açısından şuanda bir açığımız bulunmuyor. 2018 yılında Şehir Hastanesi’nin kurulmasıyla birlikte bizim Askeri Hastanemiz biraz daha atıl durumu gelmişti, boştu bu bizim için bir sıkıntıydı ve sağolsun anında genel müdürleri de çağırarak Sağlık Bakanımız oranın Elazığ’a ikinci basamak bir hastane olarak kazandırılması için talimatları verdi ve şuanda orası 200 yataklı bir ikinci basamak hastane olarak inşallah çok kısa süre içerisinde şehrimize hizmet verecek. Bir diğer sıkıntımız eski Sigorta Hastanesi’nin yeriydi orayı da tüm sağlık müdürlüğüne bağlı birimlerin orada toplanması şeklinde bir sağlık kompleksi olarak düzenlenmesi için gerekli uyarıları gerekli yerlere gerekli bilgileri iletti” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ak parti Geleneksel Teşkilat Pikniği, sanatçı Ömer Çapar’ın sahne almasıyla sona erdi.