Ak Parti İl Başkanı Yıldırım'dan Süt Üreticileri Birliği'ne ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Süt Üreticileri Birliği'ni ziyaret ederek Birlik Başkanı Halef Ortaç ile bir araya geldi.

POLİTİKA 29.01.2021 14:33:00 0
Ak Parti İl Başkanı Yıldırım

Elazığ İli ve İlçeleri Süt Üreticileri Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Birlik Başkanı Halef Ortaç’tan birlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 
Birlik Başkanı Halef Ortaç ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım bey birliğimizi ziyaret ederek bizlerle bir araya geldi. Birliğimizin faaliyetleriyle ilgili kendilerine bilgi verdik. Hayata geçireceğimiz projelerle ilgili de istişarelerde bulunduk. Biz Elazığ genelinde yaklaşık 1000 aileye ekonomik anlamda katkı sağlıyoruz. Bu da şehrimiz ve üreticilerimiz açısından çok önemli. Hayata geçireceğimiz projelerle daha fazla aileye katkı sağlamayı hedefliyoruz. 2021 yılı da inşallah süt üreticilerimiz açısından verimli ve güzel bir yıl olacak. Ben bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinleyen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a, İl Başkan Yardımcısı Kemal Tan’a ve AK Parti heyetine teşekkürlerimi sunuyorum.”
Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da şehir ekonomisine sağladıkları katkılardan ötürü Birlik Başkanı Halef Ortaç ve yönetimini tebrik etti.