AK Parti Elazığ Mv. Adayları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, kent genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

POLİTİKA 9.05.2023 19:00:00 0
AK Parti Elazığ Mv. Adayları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak parti Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Kültür Park’ta düzenlenen programda Sivrice, Ağın, Keban ve Madenli vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş ayrıca, özel bir diyaliz merkezini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelip hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı’da, seçim çalışmalarına Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek devam etti. Açıkkapı ayrıca Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ile bir araya geldi.

Vatandaş ve esnafları da ziyaret eden Açıkkapı, yapılan hizmetleri anlatarak destek istedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Harput Kız Öğrenci Yurdundaki öğrencilerle buluştu.

Sanayi Mahallesi’nde esnaf ziyareti de yapan Nazırlı, sorun ve talepleri dinledi, destek istedi.

Merkez’de yaşayan Ağınlı, Kebanlı, Madenli ve Sivriceli vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na da katılan Nazırlı, kırılmanın zamanı değil dedi.

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yanılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte Çarşı Mahallesi, Saray Cami çevresi, Kapalıçarşı ve Bakırcılar Çarşısı ile sanayi sitesi’nde esnafları ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz seçim çalışmalarına Vali Fahribey Caddesi, Bosna Hersek Bulvarı ve Kapalı Çarşı’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti.

Sanayi Sitesinde de esnaf ziyareti yapan Öz, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Birlik ve Beraberlik Toplantısı’na katılan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti.