AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 24 Ocak depreminin merkez üssü sivrice ilçesinde incelemelerde bulundu

BALIK: ELÂZIĞ’A ÇOK BÜYÜK HİZMET VERDİK

POLİTİKA 29.12.2021 09:08:00 0
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 24 Ocak depreminin merkez üssü sivrice ilçesinde  incelemelerde bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 24 Ocak depreminin merkez üssü Sivrice ilçesinde incelemelerde bulunarak yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 24 Ocak depreminin merkez üssü sivrice ilçesinde bir dizi temaslarda ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Balık’ın ilk durağı Ak Parti İlçe Başkanlığı oldu. AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili Milletvekili Balık’a brifing verdi. BABÜR: 1. ETAP 305 KONUT, 86 İŞ YERİ, 2 CAMİ İNŞAATI BİTTİ AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, “ sayın vekilim ilçemizde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 1. Etap 305 konut, 86 iş yeri, 2 cami inşaatı bitti. Teslim etme aşamasında teslim edilip TOKİ’ye devredildi. Geçen Cuma günü fatih camimizde Cuma namazımızı kıldık. Diğeri hala devam ediyor.” dedi.

Önceki Dönem Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ise depremde devletin Elazığ’ın her daim yanında olduğunu söyledi. IRMAK: DEVLETİMİZ GÜZEL HİZMETLER YAPTI Önceki Dönem Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, “ Bugün geldiğimiz sonuca baktığımız zaman da devletimizden başta Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. İnşallah bir ay içinde ya da bu ay içinde tekrardan konutlarımıza kavuşmuş olacağız. Doğalgazıyla, içme suyuyla, alt yapısı ile devletimiz güzel hizmetler yaptı. Partisinin ilçe başkanlığında açıklamalarda bulunan Milletvekili Balık, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği desteklerle Elazığ’ın çehresini değiştirdik” dedi. BALIK: ELÂZIĞ’A ÇOK BÜYÜK HİZMET VERDİK

Milletvekili Sermin Balık, “ hakikaten 19 yıl boyunca Cumhurbaşkanımızın verdiği destek ile Elâzığ’a çok büyük hizmet verdik. Elazığ’ın çehresini değiştirdik, kaderini değiştirdik. Bu yılki bütçe konuşmalarında en çok konuşulan şehir Elazığ’dı, bakanlarımız en çok Elazığ’dan bahsetti” dedi.

Köylerdeki deprem konutlarına da değinen Balık deprem bölgesi Elazığ’da bundan sonra gelecek bir depremde güvenli bir şehir olarak yaşamayı sürdüreceğiz ifadelerini kullandı. BALIK: GELECEK BİR DEPREMDE HAZIRLIKLI GÜVENİLİR BİR ŞEKİLDE YAŞAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ Milletvekili Sermin Balık, “Bugün TOKİ bir paylaşım yaptı kendi sitesinden.  305 konutumuzun 86 iş yerimizin bittiği ve bunların tespit edileceğine dair. Elazığ bundan sonra gelecek bir depremde hazırlıklı güvenilir bir şekilde yaşamayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı Milletvekili Balık 2023 seçimlerine çok az bir zaman kaldığını ve zor bir seçim olacağını söyledi.

BALIK: BİZ VATANDAŞIMIZI, EKONOMİYİ EZDİRMEYECEĞİZ Milletvekili Sermin Balık, “Bunları sayın cumhurbaşkanımız geçen hafta bir televizyon programına çıktı 20 dakikalık bir konuşma ile bırakın Türkiye’yi Dünyanın kaderini değiştirdi. Biz vatandaşımızı, ekonomiyi ezdirmeyeceğiz. Bu millet cumhurbaşkanını 19 senede iktidarını bırakmadı. Biz onların yanında olduğumuz arkasında olduğumuz müddetçe vatandaşımız bizi hiçbir zaman bırakmadı. Halkımız sırtımızı hiç yere vermedi. Yaptığımız hizmetlerin karşılığını bugüne kadar verdi” ifadelerini kullandı.