AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı tek tek gönüllere giriyor: İlk hedef 'İLETİŞİM'

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'da basın mensuplarını dinledi. Sanılanın aksine siyasetçilerin ulaşılabilir olduğunu, halkla iç içe bulunduğunu, vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgilendiğini anlattı.

POLİTİKA 23.06.2023 13:00:00 0
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı tek tek gönüllere giriyor: İlk hedef

Elazığ Milletvekili Nazırlı, Elazığ’da basın ile vatandaşlarla bire bir temas ederek iletişim kurmaya devam ediyor. Halkla iletişimi iyi kuran, ilçelere belediye otobüsü ya da minibüsle giden halkın takdirini toplayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, basın mensuplarıyla da kahvaltılı basın toplantısıyla bir araya gelip değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Nazırlı, gazetecilerle yaptığı toplantıda, şunları söyledi: 
“Elazığ'a pozitif anlamda katkı sunmalıyız. Çocukluğumdan itibaren 20 senedir siyasetin içindeyim kendimi ispat etme gayretim yok. Amacımız şehrin ileri gitmesidir. Beş yıl boyunca amacım, Elazığ'a hizmet etmek ve bunu yaparken de halkla arama uçurum koymuyorum. Vatandaş kendini rahat hissetsin istiyorum. Her hafta Elazığ’a geliyorum.” dedi.

“KADINLAR VE GENÇLER ÇOK ÖNEMLİ”

 İletişimin önemine de değinen Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini de ekledi.

Her hafta Elazığ’ın farklı bölgelerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Nazırlı, halkla buluşma toplantılarının çok verimli geçtiğini ve bu programların devam edeceğini de söyledi. Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı “Ben özellikle kadınların Milletvekiliyim, kadınların sorunlarına çözümler üretmeye çalışacağım” dedi. Konuşmasının devamında gençleri de unutmayan Milletvekili Nazırlı, “Gençlere kapımız her zaman açık, onların fikirlerine de ihtiyacımız var, gençleri arka plana atmamak gerekiyor,” dedi.

“MAAŞIMI ALIP MECLİSTE OTURMAYACAĞIM”
Elazığ'ın sorunları konusunda yerel basın temsilcileriyle istişarede bulunan Milletvekili Nazırlı; “Elazığ'ın sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Derdimiz maaşımızı alıp mecliste oturmak değil. Mesele hizmet meselesi, aşk meselesi” dedi.