AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın 6’ncı olağan kongresi gerçekleşti

8 Ocak tarihinde sönük geçen AK Parti il kongresinin aksine önceki gün başarılı organizasyonu ile coşkuyla geçen AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Kongresi sonrasında bugünde gerçekleşen kadın kolları 6’ıncı olağan kongresine de kal

POLİTİKA 16.02.2021 20:18:00 0
AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın 6’ncı olağan kongresi gerçekleşti

15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda yapılan kongreye; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Neslihan Coşkun, MYK üyesi Şaziye Gündüz, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, belediye ve il genel meclisi üyeleri, teşkilat mensupları, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Oğuz katıldı.
Kongre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı ile başladı. Erdoğan mesajında; “AK Parti kurulduğu günden bugüne kadınıyla erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla her kesimden insanıyla milletimizin tamamını kucaklamış, tamamının esenliği ve refahı için çalışmış bir partidir. Bununla birlikte AK Parti’nin öncü neferleri hep hanım kardeşlerimiz olmuştur. Kadın kollarımızın gayreti ve emeği sayesinde 19 yıldır siyasetin zirvesindeki yerimizi koruyoruz. Evlerine gidip en gencinden en yaşlısına kadar vatandaşlarımız ile görüşüp onları AK Parti’ye oy vermeye ikna eden öncelikle sizlersiniz.” dedi.