AK Parti Elazığ Kadın Kolları İstişare Toplantısı

Görevde birinci yılını tamamlayan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, partinin kadın üyeleri ile istişare toplantısı düzenledi.

POLİTİKA 3.10.2023 17:00:00 0
AK Parti Elazığ Kadın Kolları İstişare Toplantısı

Teşkilat çalışmalarında birinci yılını tamamlayan Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ile düzenlenen istişare toplantısında buluştu.

AK Parti İl Başkanlığı’ndaki Toplantıda bir yıl içinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2024 yılı Yerel seçimleri için yol haritası belirlendi. 

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, bir yıl boyunca Elazığ siyasetinde aktif rol aldıklarını söyledi.

Kadın kolları olarak her zaman sorumluklarının bilinci ile hareket ettiklerini söyleyen Burcu Tüver: “üzerimizdeki yükün bilinciyle daha fazla neler yapabiliriz şuuruyla mücadele ettik 1 yıl boyunca. Asrın felaketini yaşadığımız süreçte bu çalışmalarımızı yaparken kendi ilimizdeki hizmetlerle beraber Malatya ve Adıyaman’a da hizmetlerimizi, yardım elimizi kardeşlik hukukuyla uzatmaya devam ettik. esnaf, sanatkar, ticaretle uğraşan kadınlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek onlara Cumhurbaşkanımızın verdiği hibe ve destekleri anlatarak onların yanında olduk.” Dedi.

2024 Yerel Seçimlerine de Değinen Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ak Partiyi Birinci Parti çıkarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz ifadelerini kullandı.