AK Parti Elazığ Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Elazığ Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

POLİTİKA 10.02.2024 19:23:00 0
AK Parti Elazığ Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Elazığ il, ilçe ve belde belediyeleri için gösterdiği adayları düzenlediği toplantı ile kamuoyuna tanıttı. Aday tanıtım toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Ak parti MKYK Üyesi ve  Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar,Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, il, ilçe teşkilatları, teşkilat mensupları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart seçimlerinde Elazığ’da 20 belediyenin tamamını alacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyerek: “31 Mart akşamı gümbür gümbür büyük bir başarıyla 20 belediyenin hepsini alacak şekilde iddialı bir şekilde sadece adaylarımızın belli olduğu startı veriyoruz çünkü biz hep sahadaydık sahadan hiç eksik olmadık. AK belediyecilikle yeni bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Bizim lidere sadakatimiz: şerefimizdir, onurumuzdur. Tam 21 yıldır bu samimiyetle onun arkasından yol yürüdük omuzlarından bir parça yük almaya çalıştık.” Dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da, seçimler sonrasında Elazığ’ın ilçeleri ve beldeleri ile birlikte şehri cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Şerifoğulları konuşmasında: “İnşallah 10 ilçemiz ve 9 beldemizle birlikte AK Parti’nin hizmet ve eser vizyonu doğrultusunda el ele omuz omuza çalışacak, Elazığ’ı bölgenin parlayan yıldızı yapacağız, cazibe merkezi konumuna taşıyacağız. Kadim kültür ve medeniyetiyle, haktan ve doğrudan yana çizgisini hiçbir zaman bozmayan Elazığımız inşallah 31 Mart’ta da bir kez daha AK Parti’nin can damarlarından birisi olduğunu gösterecektir. AK davamızı bir kez daha zafere taşıyacaktır. Bunun için Milletvekillerimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla memleketimize hizmet yolunda sahada olacağız. Elazığ’da güçlü bir zafere ulaşmak için 31 Mart’a kadar sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacağız, hep birlikte durmadan ve yorulmadan çalışacağız. Ve inşallah Elazığ’ımız, yeniden AK belediyecilikle yola devam diyecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençler! Hayalleriniz ve heyecanınızla şehrimizi daha güzel yarınlara taşımaya hazır mıyız? Kıymetli hanımefendiler evlatlarınız için daha güzel bir şehir inşa etmeye hazır mıyız? Çok kıymetli dava arkadaşlarım milletimizin ve tüm dünya mazlumlarının umudu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük ve güçlü Türkiye hayallerini gerçekleştirmeye hazır mıyız? Görev süremiz boyunca insanımızı merkeze alarak şehrimizin her köşesine hizmeti ulaştırdık. Bu şehrin çözülemeyen sorunlarına çözüm ürettik, bu şehir için hayal olanı ete kemiğe büründürerek hizmete sunduk. Çok çalıştık, çok gayret ettik ve hamdolsun Elazığ’ımızı çok güzel bir noktaya taşıdık. Seçim öncesi hemşehrilerimize vadettiğimiz projeleri yüzde 90’ın üzerinde hayata geçirdik. Yetinmedik memleketimizin her bir köşesinde ihtiyaçlara binaen de birbirinden kıymetli çalışmaları birer birer hizmete sunduk. Belediyecilik; aşk ister, belediyecilik sevda ister. Biz bu aşk ve sevdayla şehrimizin hem bugünü hem de yarınları için en büyük yatırım olan altyapı yenileme çalışmalarımızı her türlü olumsuzluğu göze alarak başlattık. İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmalarımız büyük bir hızla ilerliyor." dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı’da 31 Mart akşamına kadar sahada adaylarla birlikte çalışacaklarını söylediler.

AK Parti MKYK Üyesi Ömer Serdar, Partilerine kurulduğu günden beri Elazığ’ın destek verdiğini anımsattı. Serdar, yerel seçimlerde de Elazığ’ın üzerine düşeceğini yapacağına inandıklarını kaydetti.

Tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Elazığ’ın seçimlere hazır olduğunu söyleyerek: “Elazığ hazır, Elazığ kararlı, biz bugün gördük ki Elazığ’ın enerjisi çok yüksek çok teşekkür ediyoruz bu güzel anları bize yaşattığınız için. İnşallah 31 Mart gecesi beraber kutlayacağımız zaferin ön işaretini hep beraber vermiş olduk diye düşünüyorum.” Dedi.

Ömer İleri, mahalli seçimlerin önemine değinerek; Türkiye Yüzyılının 28 Mayıs seçimleri ile başladığını söyledi. İleri, dirençli şehirleri, katılımcı, şeffaf yönetimleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri: “her şehrimizde bizim Türkiye yüzyılı şehirlerini hayata geçirmemiz gerekiyor. Kalkınma yerelde başlar, birlik ve beraberlik yerelde en yoğun hissedilir. Önümüzdeki süreçte bizler Türkiye Yüzyılına yakışır şekilde dirençli şehirleri hayata geçireceğiz, katılımcı şeffaf yönetimleri hayata geçireceğiz, kendine yetebilen şehir ekonomilerini hayata geçireceğiz, ama her şey den önemlisi hizmet ve eser siyasetimizin ısrarla takipçisi olacağız.” İfadelerini kullandı.