AK Parti 28. Dönem Elazığ Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çağrısı

Pazar günü yapılacak olan 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimi içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

POLİTİKA 23.05.2023 20:30:00 0
AK Parti 28. Dönem Elazığ Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çağrısı

AK Parti 28. Dönem Elazığ Milletvekilleri, şehir genelinde hem teşekkür hem de Pazar günü gerçekleşecek seçimler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek için çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri 14 Mayıs seçimleri sonrası, seçim bölgelerinde teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. 28. Dönemde Elazığ’ı TBMM’de temsil edecek olan milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, şehir genelinde hem kendilerine destek verenlere teşekkür ederken; Pazar günü yapılacak olan 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimi içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, çalışmaları kapsamında Erimli beldesi ve Alacakaya ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Keleş’in temaslarının bir diğer durağı, şehir merkezindeki Salı Pazarı oldu.

Pazarcı Esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Erol Keleş, hem destek istedi hem de sorun ve talepleri dinledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’da Arıcak ve Alacakaya ilçe ve köylerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Alacakaya ilçesine bağlı Gürçubuk, Halkalı ve Çakmakkaya köylerini ziyaret eden Açıkkapı, 14 Mayıs'ta Seçimlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, 28 Mayıs'ta daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkmak için destek istedi.

Açıkkapı. Elazığ’ın, Türkiye Yüzyılına damga vuran şehirlerden biri olacağını söyledi.