Ağın’da Düzenlenen Motofest İkinci Gününde Devam Ediyor

1-3 Temmuz tarihlerinde Ağın’da düzenlenen Motofest devam ediyor. Binlerce davetlisini ağırlayan festivalde katılımcılar ikinci günde de etkinliklerle keyifli vakit geçiriyor.

YAŞAM 2.07.2022 17:00:00 0
Ağın’da Düzenlenen Motofest İkinci Gününde Devam Ediyor

Türkiye ve Dünyadan birçok ziyaretçiyi ağırlayan Ağın Motofest Kamp Etkinlikleri devam ediyor.  Pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenen konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinliklerinin düzenlendiği festival 2. Gününde.

İkinci günde festivale Elazığ Valisi Ömer Toraman, Eşi Neşe Toraman, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Sivirice Kaymakamı Yunus Emre Vural, Ağın Kaymakamı Neslihan Kısa, İl Genel Meclis Üyeleri' katıldı. Elazığ Valisi Ömer Toraman, Motofest’in sürekliliği olan bir festival haline gelmesini temenni etti. Motofest Koordinasyon ekibinden Hüseyin Topçu, festival için bir yıl boyunca hazırlık yaptıklarını belirterek; “yaklaşık bir yıldır bu festival için emek veriyoruz. Başkanımız ali Uslu’nun da ciddi desteklerini aldık birçok arkadaşımızda özverili çalışarak böyle bir festival alanı kazandırmış olduk. İki tekere gönül vermiş bütün arkadaşlarımızı Ağın’a bekliyoruz.” dedi.
Bisikletliler Derneği Elazığ İl başkanı Atakan Özdal Bisikletli yaşamın Türkiye’de gelişmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek; “bir gece burada kaldık bugün festivalin ikinci günündeyiz. Güzel geçiyor bisikletli yaşamın ilimizde ve bütün Türkiye’de yaygınlaşması için çalışmalar yürütmekteyiz. Bütün halkımızı bisiklete kullanmaya davet ediyorum.” dedi.
Festivale katılanlar da Motofest’in Elazığ’da geleneksel hale gelmesini istediklerini söyleyerek keyifli vakit geçirdiklerini belirtti.