Aday Adayı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, Resmi Müracaatını Yaptı

Yapılacak olan 28. dönem milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan, Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, resmi müracaatını yaptı.

POLİTİKA 26.03.2023 16:15:00 0
Aday Adayı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, Resmi Müracaatını Yaptı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, aday adayı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan’a başarılar diledi.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, Türkiye’ye ve Elazığ’a faydalı hizmetlerde bulunmak en büyük amacım ve hedefimdir diyerek: “kendime en yakın bulduğum hedefleri ve vizyonları bana uygun olan İYİ Parti’de sayın Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte yürümeye ve Elazığımıza daha faydalı olurum düşüncesiyle İYİ Parti’den aday adayı olmaya karar verdim. Elazığ sevdalısı, Fırat Üniversitesi’nin kurucu rektörü, Elazığ Belediye Başkanı varlığıyla daima onur ve gurur duyduğum rahmetli Prof. Dr. Mustafa Temizer hoca da kıymetli babamdır. Kendisini rahmet ve özlemle anıyorum. Ona layık bir evlat olmak zor ve ağırdır sorumluluk ister. Onun yolunda yürüyerek Elazığ’a faydalı hizmetler yapmak en büyük amacım ve gayemdir.” İfadelerini kullandı.