Abdullah Çatlı’nın kızı Doç. Dr. Gökçen Çatlı, Büyük İlgi gördü

Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin Sembol isimlerinden Merhum Abdullah Çatlı’nın kızı Doç. Dr. Gökçen Çatlı İmza günü için Elazığ’a geldi.

POLİTİKA 8.10.2023 18:00:00 0
Abdullah Çatlı’nın kızı Doç. Dr. Gökçen Çatlı, Büyük İlgi gördü

Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin Sembol isimlerinden Merhum Abdullah Çatlı’nın kızı Doç. Dr. Gökçen Çatlı İmza günü için Elazığ’a geldi. Doç. Dr. Gökçen Çatlı’yı Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Sayın Ömer Ertan ve teşkilatı karşıladı. Çatlı,  Elazığ’da hayranları ile buluştu.

Türkiye’nin önemli isimlerinden Merhum Abdullah Çatlı’nın kızı Doç. Dr. Gökçen Çatlı Park23 AVM’de düzenlenen imza gününde Elazığlılar ile bir araya geldi. Doç. Dr. Gökçen Çatlı’yı, Elazığ’daki imza gününde Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ertan ve teşkilatı yalnız bırakmadı. 

Doç. Dr. Gökçen Çatlı Elazığ’da bir alışveriş Merkezinde; Babam Çatlı, Çatlı Reis ve Tomris Han isimli kitaplarını Elazığlı okurları için imzaladı.

Doç. Dr. Gökçen Çatlı ayrıca söyleşide bulunduğu programda babası merhum Abdullah Çatlı  rahmetle anıldı. Babasının hayatından bilgiler veren Doç. Dr. Gökçen Çatlı Babası Merhum Abdullah Çatlının Ülkesine Milletine ve Devletine olan sevgisini Özellikle Vurguladı.

Sayın Doç. Dr. Çatlı ve Elazığlıların bu güzel buluşması Samimi duygusal ve özlem dolu anıların konuşulduğu güzel bir program oldu.