Elazığspor’un 2014-15 sezonu teknik direktörü Ümit Özat: "İtin duası kabul olsa..."

Spor yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar, katıldığı bir YouTube kanalında "İçime doğdu" diyerek bir kehanetle devam etti ve Elazığspor’un 2014-15 sezonu teknik direktörü Ümit Özat'ın bu akşam öleceğini söyledi.

SPOR 23.04.2024 22:28:00 0
 Elazığspor’un 2014-15 sezonu teknik direktörü Ümit Özat:

Eski hakem Ahmet Çakar BTV Youtube kanalında son karşılaşmaların değerlendirmesini yaptı. Çakar değerlendirmesine bir kehanette bulunarak devam etti.

Çakar, "Şu anda bir şey hissettim Ümit Özat bu akşam ölecek... Vallahi diyorum, hissettim. Yahu hissettim, ölecek" dedi.

 

ÖZAT'TAN SERT YANIT

Özat sosyal medyada yaptığı açıklamada:
"Hiç düşünmüyor musun hoca bu adamın çoluğu var çocuğu var. İzlerse travma yaşar mı yaşamaz mı diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim" mesajıyla Ahmet Çakar'a tepki gösterdi.

 

Ümit Özdağ, 2014-15 sezonu başındaPTT 1.Lig ekiplerinden Elazığspor ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Ümit Özat 8 Mart 2015 tarihinde Elazığspor teknik direktörlüğü görevinden istifa etti. Fakat daha sonradan yönetim istifasını kabul etmemiş ve görevine devam etmesi kararı verilmiştir. Özat, 18 Nisan 2015'te Denizlispor maçı sonrası Elazığspor teknik direktörlüğünden istifa etmiştir