Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürü Oğuzhan Ercan oldu

Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne, Elazığ Valiliği Dr.Ömer Toraman’ın onayı ile Elazığ İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Oğuzhan Ercan atandı.

GÜNDEM 10.06.2023 17:54:00 0
 Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürü Oğuzhan Ercan oldu

Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne, Elazığ Valiliği Dr.Ömer Toraman’ın onayı ile Elazığ İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Oğuzhan Ercan göreve getirildi. Başarılı çalışmaları ile gündemde olan olan Ercan Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü ve Elazığ İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü birlikte yürütecek.

Oğuzhan Ercan Kimdir?

1983 yılında Elazığ'ın Maden ilçesinde doğan Oğuzhan Ercan ilk ve orta öğrenimi gibi üniversite eğitimini de Elazığ' da sürdürdü. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldu. 2007 yılında KPSS sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığı, Erzurum Köprüköy Kaymakamlığı emrinde göreve başladı. İçişleri Bakanlığının 2015 yılında açmış olduğu şeflik yazılı sınavında il birincisi oldu. Elazığ İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne Elazığ Valisinin onayı ile atandı. 2021 yılı şubat ayında Bakanlık Makamının onayı ile İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı. 2023 yılında Elazığ Valisi Dr.Ömer Toraman’ın onayı ile Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne atandı. Evli ve bir çocuk babası. İngilizce bilmektedir.