112. TOGG Elazığ Ticaret Borsası’nın Oldu

TOBB 79. Genel Kurulunda Cumhurbaşkanımız, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Meclis Üyesi Ekrem Sis, Genel Sekreter Murat Çiçek katıldı.

EKONOMİ 31.05.2023 17:20:00 0
112. TOGG Elazığ Ticaret Borsası’nın Oldu

TOBB 79. Genel Kurulu yapıldı.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Camiası temsilcileri’nin yer aldığı kurula Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Meclis Üyesi Ekrem Sis, Genel Sekreter Murat Çiçek de katılım sağladı.

TOBB 79. Genel Kurulunda TOGG talep eden Oda ve Borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 112 nolu sırayı çekerek TOGG’u Borsaya kazandırdı.

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumadağ, Yerli ve Milli araç TOGG’un Elazığ’a ve borsaya hayırlı olması temennisinde bulunarak;  ‘’TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na her zaman olduğu gibi bu dönemde de Elazığ Ticaret Borsası olarak desteklediğimizi, bundan sonra da kalıcı eserleri hep birlikte gerçekleştirerek, bölgemize ve ülkemize katmaya değer oluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve oluşacak yeni Yönetim Kurulu’na şimdiden başarılar dilerim.’’ dedi.