10 Ekim’de Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli Düzenlenecek

Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in Moderatörlüğünde Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli 10 Ekim’de gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 3.10.2023 19:37:00 0
10 Ekim’de Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli Düzenlenecek

Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in moderatörlüğünde Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik uygulamaları adlı toplantı düzenlenecek. Toplantı üst düzey yöneticilerin bulunduğu konuşmacılar ile gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer farkındalığı arttırmak istediklerini belirtirken ayrıca programa katılacak isimler ile ilgili de bilgi vererek: “biz Elazığ ve bölgedeki belediye başkanlarının farkındalıklarını arttırmak belki projelerine ön ayak olmak için bu etkinliği düzenledik. ASELSAN Genel Müdür Yardımcımız gelecek, ASELSAN Akıllı Belediyecilik üzerine de çalışan bir firma. ASELSAN Akademi Başkanımız gelecek, Türk Telekom’dan bir yetkili arkadaşımız gelecek. Biz birde işin akademik tarafı belirli olsun diye Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden ve Bilgisayar Mühendisliği’nden konuyla alakalı çalışan 2 hocamızı davet ettik.” dedi.

Bedri Özer, Elâzığ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinliğe özellikle il yöneticilerinin katılmasını istediklerini söyledi.